Политика на поверителност

On-line магазин Dobrev-N ви дава възможност да ни предоставите ограничена информация за това как да се свържем с вас. Вашите лични данни няма да бъдат разкривани на трети лица, освен за доставка на закупен от вас продукт.

Стоките, които са изложени в сайта, са обект на продажба и са описани по вид и материал. Оnline магазинът  не носи отговорност за възможни разлики в цветовете на закупените стоки, дължащи се на специфики в екраните на компютрите. Заявяването за закупуване на стока се приема за изразено съгласие от страна на потребителя относно описанието на стоката.

Доставка и плащане

Обувките, които сте поръчали ние Ви доставяме с куриерската фирма Еконт Експрес, до посочения от вас адрес. Стойностна на транспорта се заплаща от клиента като най-често цената е от 5 до 8 лв. Точната стойност можете да изчислите, като посетите интернет страницата на Еконт Експрес : http://www.econt.com .

След като при нас постъпи заявка от Вас, че искате да закупите даден модел, ние ще Ви се обадим, за да доуточним всички подробности за вашата заявка и в обратен e-mail ще получите номера на товарителницата с който можете да проследите точно къде се намира поръчаната от Вас стока. Това можете да направите от фирменият сайт на Еконт Експрес от менюто „Проследяване”. Пратката, която ви изпращаме е с наложен платеж, тоест Вие заплащате стойността на обувките плюс куриерската услуга на куриера.

В случай, че получените от Вас обувки не отговарят на желания от Вас размер, на следващия ден Вие можете да ни изпратите обратно обувките в изряден търговски вид и ненарушена опаковка, за да бъдат заменени с точен размер. Разходите по връщането със Еконт Експрес са за ваша сметка.

Поръчки изпратени до  17 часа се обработват на следващия ден.Поръчки изпратени събота  ,неделя и по време на празници се обработват през първия работен ден.Очаквания срок на доставка е от 1 до 3 работни дни.

Търговска гаранция 1 месец

На основание БДС-513-88  и съгласно Т.2, гаранционният срок за обувните изделия е 30 дни.Срокът  за уреждане на рекламацията е 20 дни.

Основателни дефекти даващи повод за рекламация:

  • сцепване на кожата
  • разцепено ходило
  • разкъсан шев на лицето
  • падане на форта
  • разлепено ходило

Shopping Cart